click it

Monday, April 12, 2010

30 hari tanpa gaduh!

Salam semua.

Entri belog saya bertajuk "30 hari tanpa gaduh"
tajuk nya ialah.. 30 hari tanpa gaduh
tajuk nya ialah 30.. okey okey..tau korang dah bosan,
saje je ulang ulang (>.<) Macam mane nak mule ye..
erm.. okey, macam nie,
saya dan juga boyfriend saya telah membuat satu perjanjian,

cehh..macam perjanjian tuka milik rumah lak kan..

bukan bukan.. bukan itu yang kita cari..

ini adalah berkaitan dengan perhubungan kitorang nih

yang tak sampai setahun nenas. Boring kan asyik pakai jagung je.

al kisahnya.. saya dan beliau sering ada perselisihan faham
tak kira lah dari segi apa je..

masing masing hot.. i mean bukan body ye..

hot pasal perasaaan kitaorang.
Siket siket je nak gaduh.

Kadang kadang pasal pensel pun nak gaduh.


k k.tipu je.takkan lah pasal pensel kan.
Macam kanak kanak.
Yang paling obvious nye pasal makan.

Kalau saya refuse to makan malam,

ia akan menjadi topik yang panas sepanjang malam

dan akan berlarutan sehingga keesokkan harinya..

pasal makan je kot.
Tu pun nak gaduh kan.

Kadang kandang,
*saje je type salah* member saya pun pelik
"come on guys, pasal makan je kan,
takkan nak gaduh sampai setahun kot..

macam budak budak, macam mane kalau kawen nanti??"


KAWEN??

haa..inilah yang menjadi persoalannya..
kitorang *saya dan Bf * pun ada gak bincang pasal nih..
tak mahu perhubungan yang dibina sekadar suka suka..

mahu berakhir dengan sebuah ikatan yang sahh..wah..indahnye ayat.ish ish

hay!bukan saya gatal nak kahwin oke!!

tapi kalau nak kahwin pun apa salahnye kan kan.

haha. gatal gatal. garu kan buley?


Thats why lah kitaorang buat perjanjian ini..
kalau betul nak hubungan nie long lasting..
kite kene berusaha untuk mengelakkan
diri kite daripada bergaduh selama 30 hari.
Sebab kan..purata pergaduhan kitaorang adalah 2 hari sekali.
Masing masing ego. padan muke tak de sape nak pujuk.


So saya dan Die akan mencabar diri masing masing untuk tidak bergaduh selama 30 hari..
macam 30 hari mencari cinta kan? best kan cerita tuh?

eh lari topik.


tapi.. macamane kalau kitaorang BREACH??

hmm.. kalau lah kan dalam masa 5 hari nie,
kitorang ade gaduh.
Kitorang akan recounting back.
Recounting back tuh macam mane?
Kite akan ulang balik kiraan 30 hari tuh.
Sampailah betul betul 30 hari tuh hubungan aman damai.
tanpa satu hari pun gaduh!
Jadi perkataan "MAAF" tuh kenala sering terucap di bibir dikala melakukan kesilapan kan kan?

haa..barulah boleh kawen.
eh.. i means..barulah hubungan harmoni..


>.< Wish us luck!

thnx for readinx.baibai.


Regards,
eikin

si bulat dan gemuk
*i means, its me. its me oke.
not him. its me>.<

No comments:

Post a Comment