click it

Tuesday, April 20, 2010

Apa Ada Pada Kesempurnaan?

"Kau begitu SEMPURNA
Dimataku kau begitu indah..
Kau membuat diriku akan selalu memujamu..

Di setiap langkahku..
Ku kan selalu menginginkan diri mu..
Tak bisa ku bayangkan hidupku tanpa cintamu..."

Salaam Semua...

Lirik lagu Sempurna yang dinyanyikan oleh Andra & the tulang belakang *backbone nih
memang best gillaa..
for those yang tengah bercinta..
lepastu sang kekasih nyanyikan lagu nyh untuk u mesti rasa cair gillaa kan!
Seronok ouh! Tak kesah la suara tak sedap ke, janji dia ada effort untuk nyanyikan u satu lagu kan kan ?
hehe



Okey.
Sebenar benarnya.. I bukan nak cakap sempurna pasal cinta.
Tapi I nak cakap kesempurnaan tentang something yang u nak miliki.
Tak kesah lah ape ape.
Beg ke, jam ke, baju ke, KASOT ke.
Sebelum korang beli baju ke kan, atau apa apa benda,
mesti korang check dulu kan barang tuh sebelum beli.
kan kan?
Korang nak makesure yang barang yang korang beli tuh sempurna.
Sebab hak kita sebagai pengguna adalah untuk memastikan barang 
yang kita pilih tuh tak rosak dan masih perfect!

Fine.I surendar dah.
Tak mampu nak merapu and membendung perasaan keciwa I nyh
Sebenarnye kan..
sebenarnya..
I nak bagitau yang kasut wedges yang I beli sabtu lepas dah tercabut tapaknye..
Waaaaaa..sob sob..
Frust giler babeng ouh!!!
Officially I baru pakai 2 hari.Bukan I bawak kasut tuh masuk hutan pon!
Masuk opis jeh....!!!
Sedih sedih..Dah nak dapat tuh susah.
Kena membodek dulu merayu sampei ke bahu jalan,
baru dapat.
Now macam mane?


Tolong fokus pada tapak sahaja.


Teruk kan??huk

Nampaknya..kena lah buh gam cap gajah.
Repair sendiri..
Seyes I sayang sangat dekat duit,eh kasut nih.

Actually kan..
nih bukan kes yang pertama,
sebelum sebelum nyh pun dah terkena jugak,
even I dah belajar tentang risk kat kolej dulu,
But I still cannot avoid the risk!
student apakah ini?

So, secara konlusi,wah macam dalam SPM,
I memang seorang yang sukar untuk mendapatkan kesempurnaan dalam kasut.
Serius I memang selalu suwey bila beli kasut.
huh!

Okey lah.
at least I dah lega pasal dah share dengan korang.

Thanks guys.

Sory merapu banyak siket tadi.

Take care



Regards,
eikin careless


2 comments:

  1. sabar2....ade hikmah di sebaliknye 2....
    hehehe....

    ReplyDelete