click it

Tuesday, April 27, 2010

Best nya bila dapat meluahkan..


Seronok kan kalau kita dapat meluahkan?
Tak kesahlah luahkan apa pun
pada siapa atau pun pada apa.
paham tak i cakap ape?

Okey macam nie..
Bila kita rasa tertekan,
cara untuk kurangkan stress tersebut
salah satu nya adalah dengan meluahkan.
Betul tak ape yang i cakap nih?
Kalau korang stress then korang share dengan kawan for sure release siket an?
Sharing is caring. kan kan?

Then kalau korang takda kawan 
korang cari lah bende lain,
macam kucing ke..*kucing bende ke?herrmm-_-'
boleh laa.
Then kalau kita bercakap dengan kucing,
Nampaklah macam korang gila siket. 
Yelah korang cakap dengan kucing,bukan kucing tuh tau pun,
entah entah die langsung tak faham.Paling okey pun die jawab meooww je.
Just untuk ambik hati korang yang dah penat penat bebel.*pastikan korang buat masa orang takda k^^
Tapi lepas korang buat macam tuh,mesti rasa lega kan..
Tak kesahlah luah pada apa pun.
Bukan diluah mati emak ditelan mati bapak tau* sumpah i tak suka gila pepatah nih!
Korang leh luah pada bantal busuk ke,tikar ke, kereta ke,almari ke, apa apa je lah.

" hai there.jom sharing with me.
My mom sent me to school.
So i will understand you better ha ha^^"

Dear,
Yang penting bila dapat meluahkan..
rasa seronok sangat.
Same thing goes to me.
I lebih prefer untuk meluahkan pada kawan kawan,boyfriend, mak, buku dan juga belog!
Rasa gembira sangat sangat bila beban dah kurang bila kita meluahkan..
Macam siang tadi i rasa tension sangat bila i tengah rasa tak puas hati pada seseorang.
Nak luahkan pada orang, macam tak sesuai, then i luah kat belog.
Alhamdulillah ade yang bagi feeback suruh i jadi positif!Suke sangat!Thanx yaaww!

Jadi kalau korang tengah rase stress..
cari lah tempat untuk meluahkan..
Jangan disimpan je..
Tak baik untuk kesihatan dan juga minda!
Betul..boleh jadi gila tau kalau simpan sendiri!
Dont try this at home k dear!
Renung renungkan dan selamat beramal*hotfm.teehee.!

baibai^^

Regards,
eikin+ve

No comments:

Post a Comment