click it

Friday, April 30, 2010

Last Day of Practical!

Salam semua..

haihai.
Saya tengah sedih ni.
Teman saya jom luahkan rasa kat sini.

huk(T_T)
Hari nih last dah saya sebagai pelajar praktikal di NORTHPORT.
Sangat sedih woh!
Dah 4 bulan dengan mereka semua.
Biarpun department tersebut dipenuhi oleh mereka yang sudah berumur,
saya tak kekok langsung sesuaikan diri dengan keadaan macam tuh.
Makcik makcik and pakcik pakcik semuanya baik baik melaka belaka.
Sebelum balik tadi saya ingat nak gembel je lah tak nangis
konon konon okey jelah
Tapi berjurai jugak airmata saya nih.
Sedih sangat nak tinggalkan tempattuh.

Dah lah makan pun murah.
Orang orang kat situ pun pemurah lah.
Kalau boleh diorang hari hari nak belanja makan.
baik kan?

Dah puas dah saya nangis tadi.
Sebelum balik saya peluk cium dorang sume.Lelaki terkecuali ye.
Ade pulak tuh yang menghadiahkan saya sehelai Tshirt kaler kegemaran saya.
Terharu gilaa!
Then hari nie dorang berebut nak belanja saya makan*bajet hot
Muirah tol rezeki hari ini.

But before balik saya dah pun menyiapkan semua task yang diberikan.
Dan hantar email pada semua orang kat department Health,Safety and Environment tuh,
say thanx to all.

Yang paling penting saya ada snap pic dengan dorang before pulang

Sebelum bergambar dengan mereka,
saya bergambar dengan diri sendiri dulu.teehee^^

Nilah mak angkat saya!
Cik mila!Die ni best!sporting gilaa!!

Nih cik lela.
Cik lela suka bwk nasi goreng.
Nasi goreng die sedap.
aku tukang melantaknya.ha ha

Bersama S.jibeng.

ada lagi gambar,
tapi saya tak nak masukkan
sebab kamera tuh amik gambar tak cantik.
haha*bajet salahkan camera

To all HSE team,thnx so much!

Regards,
eikin

No comments:

Post a Comment