click it

Tuesday, April 27, 2010

Perlu ke aku berpura pura?

wehh..
tolonglah..
serius aku tak suke sorang budak nih..~!!
gedikk gilaa..

Dah lah tuh gedik!
Suke sakitkanh hati aku!
Cara dia cakap memang serius bai baik giler..
lembut selembut lemburnya..
Pandang pertama memang boleh jatuh cinta lah..
kali kedua ngan ketiga pun still boleh jatuh cinta.
Tu baru pandang je..
Tapi bila dah start kenal hati budi dia..
baru lah tau dia nyh macam mana.

Die suke jeles dengan akuu!!eh ke aku yang jeles dengan die?
oh tidak tidak..
Aku sikit pun tak penah kacau kerja die.
Tapi kenapa die suka sebuk sume keje aku??
Belah lah weh..
Aku nih da cukup sabar dah nih..
Baik nye hipokrit aku nih!!!
Teruk an sampai terpaksa hipokrit depan die?
Aku tak tau lah..
perlu ke aku teruskan hipokrit depan die..
Sumpah wehh aku tak pernah kacau hidup die.
Aku tak pernah pun cakap bende yang sakitkan hati die.
Aku diamm je..
Die suka cakap aku gemuk.
Die suka cakap yang die tuh kaya dari aku.

Apa aku kesah kalau kau kaya dari aku??
Aku nih memang miskin!
tapi tak delah kurang ajar cam kau.

Ohh!KAu depan orang lain bukan main polite lagi ann?
Tapi depan aku?
Macam macam kau cari salah.
Macam kau tuh perfect sangat ann!!
Cuba tengok kain kau tuh koyak ke tak,baru tengok kain aku eh!!

Then kau suka babitkan aku kalau kau dah buat salah!
Bukannya kau nak mengaku!!
Kau macam ba alip ba ya wehh!!


okey.
Aku dah setel meluahkan.


regards.
si gemuk yang bengang.

8 comments:

  1. salam, thanks k jd follower akk at my budget shop, akk da follow adik. jom g kt personal blog akk lak at myownclicks.blogspot.com

    hmm bagus juge meluahkan kt sini, tp...semestinya jgn tunjuk sgt siape yg kite marahkan sgt tu..buat yg trbaik demi blog ni.

    keep on blogging..

    ReplyDelete
  2. elOw..nsihat sy senang jer..buat dy sbagai kawan..lyn dy cam kawan bek..jgn mara ngn apa jua yg dy dah buat..insyallah satu hari nnt dy sedar.. ;)

    bnda baik mmg susah nk buat..

    ReplyDelete
  3. Mr rulez

    saya memang buat die kawan sampai lah sekarang
    tak pernak pun marah marah die
    tapi die je yang selalu cari pasal.
    saya cool je.

    Btw..thnx eh!

    ReplyDelete
  4. abaikan je orang cmtu... sumtimes, orang yg keras, kite xleh gune kekerasan..
    cuba guna kelembutan utk menyedarkan dia.. insyaAllah..

    tp klu dah mcm2 cara tu... biar jelaa dia cmtu.. mungkin dia mmg ditakdirkan camtu.. :)

    ReplyDelete
  5. miss izah

    thanks k!
    i appreciate that!

    ReplyDelete
  6. be good to the ppl who's doing bad to u..kita kt dunia ni mcm2 ujian Tuhan turunkan..kita bkn nabi/rasul yg lg hebat ditimpa ujian.jd sabar ye dear..ade hikmah n balasannya.


    -someone

    ReplyDelete
  7. anonymous

    yeah..i really hope that Allah give me the strengthen.
    Thnx ya!

    ReplyDelete