click it

Monday, April 26, 2010

Rindu dia..

Salam semua.
haihai.

Sape kenal abdul halim?
Die dok Taman selasih Gombak.
Kalau kenal cakap kat die eh I tengah rindu die.
I tengah dilanda rindu lagi nih..
huk..
Rindu sangat sangat kat halim.

Abg..i miss u damn much..
Rindu sangat moment moment kita kat kolej dulu..

Teringat time kita study..
Lepas isya' sampailah sahur..
kita study reramai..
Then kita sahur sama sama.
Even time tuh abg tak study pun
tengok chelsea nye game..
Tapi orang tak kesah pun..
janji abg teman orang study..
Then sahur abg suap makan nasi pattaya.
Dapat dua tiga suap je sebab orang dah penat gila vavi
tak lalu makan.

Then esok kita pegi kolej pun sama sama.
Orang suka sangat sangat.
Abg ade beside orang everytime.
Abg orang indu sangat dekat abg..
Even orang cakap abg gemuk ke,
tak sesuai ke dengan orang,
nakal ke ape ke,
orang tak kesah pun..
betul tak tipu*angkat 3 jari
sebab orang pun bukan lawa sangat langsung,
pendek lak tuh kan.
Orang heepy sangat beside abg..
Abg suka buat lawak.
Kadang ade yg tak lawak pun orang tolong gelak.

Abg..rindu giler nih..
susah betul kan kita nak jumpe..
waaa=((
Orang teringat time abg suap orang makan guna tangan sendiri.
Orang rase nak nangis jeh..
Sebab terharu sangat abg sanggup suapkan even orang ade tangan sendiri.

Abg..kite jangan gaduh gaduh lagi eh eh?
Orang tak suka lah kita gaduh gaduh..
Tak best..
Nanti tak boleh nak manje manje.
Free calls 20 hours pun nanti tak habes.
Rugi kan kan?

Abg..orang sayang abang sangat sangat.
Orang harap ni cinta terakhir orang.
Orang hope kite matang k hadapi dugaan yang datang.
Macam macam kita dah lalui kan untuk bersama macam sekarang.
Then orang hope sangat kita mampu bertahan selama lamanya.
amiinn..

Abg..Jangan cari orang lain eh.
Sebab abg takkan jumpe dah gurl macam orang.ngee
Kalau dah tak interesting dengan orang.
Cakap aw.Nanti orang modified.

wohh..rindu!

Sumpah rindu u dear-_-

bai.

Regards,
eikin halim.

No comments:

Post a Comment