click it

Tuesday, April 13, 2010

Sekadar di pinggiran..

Salam semuanya..

Kalau tengok balik I nye headline atas nyh,
mesti ada yang terfikir itu pun kalau ada yang nak tolong fikirkan lah kan - -"
yang I nyh tengah terasa terpinggir,
atau pun,
sedang bergaduh dengan boipren,
atau pun,
sedang melayan perasaan,
ataupun.. 
ingat yang I tengah dengar lagu Francesca Peter *betul ke aku eja nyh*
ataupun..
tak da satu pun yang you all fikir pasal I?

 kau ingat kau sape nak orang fikir pasal kau wehh? bagus sangat ke kau wehh!..belah laa!

okey nak belah la nyh..tapi jap g eh..nak story siket je..

boleh?

okey thanx!
*_*
Begini..
yang sekadar di pinggiran tuh..
adalah tali spikking skipping I..
yang I beli di Giant Port Klang berharga RM 4.99.

Tujuan pembelian harta intelek tesebut
adalah konon konon untuk mengurangkan
saiz ukur lilit perut dan peha
yang mata sudah tidak lalu untuk menatapnya..
huk..sedey..

Mengikut perancangan asal..
I akan melompat anak anak sebanyak 100 kali pagi
sebelum bergerak ke opis. dan 100 kali luncatan pada petang hari.
wahh..tetibe ade awan kepul kepul lak atas kepale nyh tengah bayang body model 
yang kurus lagi menggiurkan..
aww..

 Pluupp!!

uih..kalau berangan kalah mat jenin wehh..

hakikatnya!
Tali skipping tersebut hanya di pandang 
menggunakan sebelah mata..
tak sentuh, di puja, apatah lagi untuk menggunakannya..



Disini lah pengakhirannya

Kesian kau kan cik skipping.
Ibarat kain basah di pinggang
eh tetibe



Okey. Buat anda yang ingin melihat
perbezaan muka I dulu
*tak da lah dulu sangat 

Meh tengok sini meh.



wahh.masa nie mase bulan puasa
tahun lepas.
*dah habes kurus dah mase nyh

 Haa.Ni paling latest
Tgk pipi dah kembang setaman.
Dah labuh ke bawah kan kan.
Yang purple tuh dah memang labuh lame dah.haha
belum lagi perut dan peha.
atoiiyay..


okey.dah habes story dah
nak belah dah nie.
dah buleh tekan x dah.
k paipai.

Regards,
eikin

2 comments:

  1. hahaha..gila kesian skipping kau doe!

    ReplyDelete
  2. kesian kat skipping aku?
    ke
    kesian kat aktiviti skipping aku?
    ataupun
    kesian kat aku yang memang kesian nih?

    ??

    ReplyDelete