click it

Wednesday, April 14, 2010

Tolong Bagi Tips untuk Tidak selalu Merajuk.

Salam semua.

hati... hati...
kenapa lah kau suka merajuk..
kan dah susah tak da orang nak pujuk!

Dah kau kena pergi tepi hujung almari..nangis sorang sorang..
Kenapa kene tepi hujung almari?bukan tepi meja ataupun ceruk dapur?
Sebabnye..itu memang tempat favourite saya menangis.
Biar mak saya tak dengar-_-

Saya mempunyai hati yang susah untuk orang faham.
cepat sangat tersentuh.
Cengeng duh aku nie.
Saya nak sangat orang pujuk saya selalu,
tapi kalau orang dah tak nak pujuk macamane ye?
Sakitnya hati kalau orang wat dek je dengan kita.
Paksa kita supaya jangan merajuk lagi.
Padahal kita mendambakan kata kata yang sedap untuk di dengar.
Hati saya kecik sangat.
Senang kena jentik.


 Tengok,nangis pun tak kua
airmata dah.

Saya tak mampu nak meluahkan.
Sebab saya tahu die tidak akan suka ini.
huk.Sedih ouh.


Kalau siapa siapa ada tips  untuk bagi saya kurangkan merajuk,
tolong bagi ye.
Kalau tak nak bagi pun tak pe *ayat pasrah*
Sebab saya betul betul dah tak nak merajuk lagi lepas nie.
Nak biar hati jadi keras siket.
Belaja jadi fighter!
Barulah saya tak cengeng lagik.

Terima kaseh kerana dah susahkan diri untuk baca belog saya.
Saya hargainya.
paipai
Regards,
eikin


6 comments:

  1. erk.? macam mana nak kasi tips erk....hermmm

    ReplyDelete
  2. senang jer. X nak kuat merajuk yer. Tabahkan ati pas2 ckp kat orang aku merajuk korg jgn pujuk nanti lagi aku kuat merajuk. :p

    ReplyDelete
  3. salam ziarah dari Geng Blogger..

    Nak tips untuk tidak merajuk ek?

    Senang je...Meh berguling-guling kat blog saya...muehehe

    opss..terlebih sudah... (^_^)

    be strong girl...u can do it...

    ReplyDelete