click it

Monday, May 3, 2010

MUET speaking dah pulakk!!Tolongg!

salam semua.

I nak mintak tolong bloggers yang baik hati budiman lagi kacak bergaya cantik bak mahsuri indah bak pelangi sila tolong I bagi tips untuk Muet speaking pulak!
Next week exam I.

Siapa yang ada pengalaman yang boleh bagi tips berguna untuk I,setapak tangan gajah I tadahkan..*gajah tade tangan.
Tolong eh tolong eh?



Ye I tau korang nak marah pasal last minute baru nak cuak. Sorylah I ter'alpa' tentang Muet nih. Tapi I mintak tolong sesangat!Plis pliss kamu jangan marah..janji dah tak buat lagi!!ini last ini last!Tolong eh?????
Korang kan cantik tak kurang sedikit punlah kecantikan korang tuh kalau korang bagi tips dekat I.
Dapat pahala lagi.Allah sayang taw.I pun sayang jugak>.<

I tunggu nih..I tunggu--'

Regards,
eikin kurengness




No comments:

Post a Comment