click it

Sunday, May 2, 2010

Pasangan Lebih Muda??

Salam
haihai.
Pernah tak couple dengan pasangan lebih muda?
Ataupun kahwin dengan pasangan lebih muda?

Saya takda niat untuk menyinggung perasaan siapa siapa k.
Cuma nak tanyakan pendapat.

Saya pernah lah ada pengalaman yang lebih muda dari saya.
Tapi malangnya, saya hanya mengetahui bahawa die muda daripada saya
setelah kami putus hubungan.
Tidakkah itu menyakitkan?
Apa motif ek die merahsiakan umur die daripada saya?
Ehem..takpalah kan..
Benda dah lepas pun..
memang orang kata tak elok nak dikenang,
tapi kadang kadang terfikir sendiri kenapa nak tipu??
Motif kau apa?
Hanya kau dan Allah yang mengetahui.

Jadi sebenarnya disini,
just nak tanya opinion korang,
adakah pasangan korang yang lebih muda tu(if ada)
lebih matang atau sebaliknya.
Dan macamana korang face pasangan korang yang bawah umur tuh.
Especially untuk perempuan yang pasangannya lelaki muda.

Ini agak sensitif sket ea,
Jangan marah tau.
Adakah korang ambil peduli terhadap pandangan masyarakat tentang anda berpasangan muda?
Macamana korang face benda nih?

Share dengan saya okey.
Thanks a lot.


Regards,
eikin curious

No comments:

Post a Comment