click it

Sunday, May 9, 2010

Yeay!Dia Dah Hilang dari Bayangan!

Alhamdulillah..

Saya bersyukur sangat sangat sebab die dah hilang dari bayangan saya..

Saya dah takde gementar dah kalau terpandang gambar die

Jantung pun tak da nak  berdegup kencang dah bila teringat dekat die

Kalau teringat kenangan dengan die pun saya tak rindu dah

Saya tak perlu nak stalker die diam diam dah sebab saya dah rasa bebas dari pandangan die dan saya rasa tak perlu dah nak amik tau sal dia lagi!yay!

Tak tahu nak describe macam mana saya sangat gembira nih!!

Ni semua sebab halim^^

Halim dah buat saya tak ingat die.

Halim dah bikin saya gembira

Halim dah curik hati saya, die dah kunci hati saya dan telan kunci tuh.

Saya gembira halim di samping saya.
Lately, halim sangat baik. Die dah tak nak gaduh dengan saya.

Tapi saya yang nak gaduh dengan die. Tapi die sangat penyabar.

Dia dah berubah.Dia jadi sangat sweet macam sundae strawbery.
Halim dah ubah bayangan saya kepada halim.Hanya Halim

Bukan Dia lagi!Bukan dan Bukan!

Biar kenangan menjadi satu buku yang saya dah balut dengan surat khabar dan tanam kat kubur cina.

Ia akan terhakis sendiri.

Thanks For the memories!

Selamat Jalan Kamu.

Selamat Datang Halim.

Sayang.I will fight for our love!


Love,
eikin^^



7 comments:

  1. kita doakan semoga bahagia mencari cinta sejati dan berkekalan sehingga ke akhir hayat =)

    ReplyDelete
  2. berusaha lah..sy pun tgh berusaha..jom same2..

    ReplyDelete
  3. hurm.u go girl.
    yang lepas biar lepas okayyy! :D

    ReplyDelete
  4. sweet macam eskem sundae kan kan?

    ReplyDelete