click it

Sunday, June 6, 2010

Kenduri Kendara Ayam Dara

Assalamualaikumm!!

Hai kawan kawan.

Kita hari ni pergi kenduri kawin tau!

Tak tau nape excited sangat nak pergi kenduri kawen hari ni.
Maybe sebab nak update belog kot?
haha

So hari ini supposed to pergi 5 kenduri!

Haa..caye tak cakap? 
Abah dah tulis baik punya setiap undangan kat whiteboard.

Sekarang ni kan cuti sekolah.
So ramai lah berlumba lumba kuda untuk mengadakan majlis perkahwinan.

Jadi hari ni i akan melaporkan setiap undangan yang i pergi.
hihi.Kpochi betul.Macam elin.teehee^^

Okeyh.Macam biasa, sebelum pergi kenduri kita berposing dahulu

Ni masa tunggu abah balik dari kenduri yang pertama.
Abah tinggalkan kitorang pasal kitorg siap lambat.
teehee^^

Okey okey.Cukup kutuk muka bulat kita.

Me and family pergi kenduri yang pertama dekat taman sebelah.
Dekat je pun, kalau jalan kaki penat,
So better naik kereta.*patotlah kau gemuk kinnn--

Ceduk nasi memang siket.
Bajet cover perot taknak buncit.bahah
Diesebabkan kita belum rasmi kerja lagi esok,
So mase nak salam kaut tu macam tersipu sipu lah kan.
Sebab tuan rumah tu takde benda yang nak dikautkan dari tangan kita.
hahaha.MAlu je.
Dah tuh dapat lak tuh cenderahati.
Tak malu tak malu.teehee>.<

Ni buah tangan pertama yang kitorang dapat^^

Tapi kan biasanya kalau tak salam kaut tak dapat cenderahati tau.
Tapi hari ni rezeki pulak..SemuaDapat.
Gembira gembira^^
Ni kan kita nak tunjuk gambar lepas makan kenduri yang pertama.
Dah lebar siket muka kan lepas makan tadi.
(haha padahal dari dulu lebar)
Still oke kan?Tudung pun belum senget benget lagik.

Okey..next kenduri pulak dekat Shah Alam..
Dekat Blue Wave Hotel..tapi depannye lah.
HAha.Apa eh nama tempatnya..
JAp tengok kad tadi..

Ohh ..Bangunan PKPS.

Lepas je parking,
nih nak start upload gambar nih.

Kita jumpa ape tau.

haa nih..ferrore roche.
haha.Ferrari wooh.
Batak an..hha
Memang lah,sampai tue pun takde orang nak bagi.
haha.
Die punya kenduri wa cakap memang terbaek wooh!
Pasal apa, dekat luar bangunan je dah ade dekat 10 orang jadi penyambut tetamu.
Segan makk weh..
Lepas tuh nak naik lift pun ade orang sambut.
Bawak sampai atas.
Then keluar je lift ada orang sambut lagi.
Lalu red carpet lagi.
Yelah green carpet tak da. so lalulah red carpet^^

Sampai dewan je wallaweh..
Merah je semua.
Lepas tuh sederet deret tuh semua ada orang sambut.
Rasa macam Perdana Menteri pulak.
Hahaha.Suka suka>,<

Merah kan merah kan.

Kita suka gila tengok hiasan dia!
Meriah sehh.

Siket kan nih?Tak banyak kan?
So jangan cakap kita lahap ye.

Kuzie Catering bagusss..

Then lepas je dah mentedarah semua..
Kitorang pun nak gerak g kenduri yang
ketiga.

Ni souvenir yang kitorang dapat
  Dapat tempat letak gula.
Suka suka^^

Okey. Nih nak pergi kenduri yang seterusnya.

Malas nak cerita.

Tengok lah gambar.

Tak lalulah nak makan nasi dah.
MAkan rojak je.'
Kongsi tiga orang dengan ma and abah sekali.

Lepas je salam kaut dapat ini.
Comel je kan ade kaler pink.
I loike pink!
^^

Selepas tiga kenduri.
Dah jadi selebet dah.'Tengoklah tudung tuh.
Dah senget benget.
Muka pun dah extravagansa lebar.
haha.
Abah pun dah buat pengumuman untuk pulang.
Sebab tak larat!Yay!
Gembira gembira!

Belum sampai rumah.
Elin si Bestie dah text dah ajak gi tengok muvie.
Weehuu^^
Kalau member ajak keluar memang terus semangat!>.<

Okey.Kita upload siket je eh gambar.


camwhore!camwhore!!

PEnatlah nak taip lagi.
Korang pon for sure penat dah baca.
So kita stop sini dulu eh
NAnti kita cerita lain pulak!
NAk siapkan baju nih!
Sok merupakan hari pertama bekerja!
Doakan segala urusan berjalan dengan lancar ye.

Thanx for your time.>.<


See ya!!
Love,
eikin




5 comments:

  1. SGT CUTE BLOG ANDA! (;

    ReplyDelete
  2. syarifah syahirahJune 6, 2010 at 9:05 AM

    elyn kpochi! haha

    ReplyDelete
  3. wahahahahaah

    banyaknya kenduri!!!
    paperpun ferari 2 diorang pinjam dari saya


    >>________________________<<








    ...




    JOM SERTAI KEMPEN KAMI BLOGGER PICISAN MENENTANG KEKEJAMAN ISRAEL!!

    ReplyDelete