click it

Sunday, November 21, 2010

rindu rindu

Saya rindu awak sangat sangat..
Saya nak kan awak disisi saya setiap masa..
Saya perlukan awak..
Saya sayangkan awak sangat sangat..

Saya bersyukur sangat awak hadir dalam hidup saya..
Awak hiasi hati saya ni dengan gelak tawa awak..
Usikan awak buat saya tersenyum sendiri..

Saya tahu awak sayangkan saya even awak tak ucapkan dari bibir awak..
Saya tahu awak care dekat saya even awak tengah marah..
Saya tahu yang awak tahu saya sayangkan awak...

Saya tak kisah awak marah saya bila saya boros..
sebab saya tahu awak sayang saya..
Awak tak nak tengok saya susah kan di kemudian hari?

Semua benda saya nak share dekat awak..
semua benda saya nak buat dengan awak..

Tapi sebab batas yang kita ada,
kita perlu beringat..

Saya nak sehidup semati dengan awak.
Saya sayang awak sangat sangat..


I LOVE YOU ABDUL HALIM!!

3 comments:

  1. i love u sho2 much beby manje2 abg yg tersayang..!
    Abg syg sgt2 kt ayg syg,abg mrh utk mase dpn kite darling..tp hati msih mngatekn cinta kpda mu siti nur ashikin...

    ReplyDelete
  2. waa~ sgt menyentuh jiwe n perasaan..
    happy 4 both of u!
    wish ya goodluck in the future!~
    happily ever after.v(^_^)v

    ReplyDelete
  3. i love u sho2 much beby manje2 abg yg tersayang..!
    Abg syg sgt2 kt ayg syg,abg mrh utk mase dpn kite darling..tp hati msih mngatekn cinta kpda mu siti nur ashikin...

    ReplyDelete