click it

Sunday, December 19, 2010

BLACKBERRY RM 99??

BLACKBERRY RM 99??



Biar betik...
gosok gosok mata jap.

Betik beb..ade blackberry 99 je

Tapi Limited edition lah!

Siapa yang before nih yang rasa tak mampu nak pakai blackberry ori,
Yelah Blackberry biasanya orang  buat bisness je kot boleh pakai,
Harga mesti seribu lebih keatas punya.

"Tapi sekarang kalau korang mati hidup balik pun berbaloi baloi beb..
Pasal dekat Maxis sekarang ada Blackberry RM 99 je"


Ada Year End Sales.Korang click sini eh kalau nak tahu lebih lanjut pasal sales blackberry nih.

Lepas tuh bukan ada blackberry je,
Henpon nokia pun ada.
X6 16G kot dengan harga RM 699
Original Nokia Okey!!
Rugi aku beli awal awal hari tuh =="

Ada lagi macam macam handphone yang dijual denga harga baik punya!!
Rugi siot kalau korang tak pergi usha!

Pergi je Maxis website okey!

Tapi korang kena cepat cepat lah..
Pasal Sales ni start dari
9 Disember 2010 sampai 9 Januari 2011 je tau!

Hanya certain maxis centre je join sales ni.

Central Region
  • KLCC
Southern Region
  • Danga Bay
  • Taman Molek
 Northern Region
  • Penang i-Center
  • Prai
  • Queensbay Mall
  • Ipoh
  • Alor Setar
 Sarawak
  • Kuching
 Sabah
  • Warisan Square


So kalau korang nak cekidaut apa apa tentang sales nih,
Korang contact je Customer Services or korang boleh berjalan kaki ke Maxis Centre sendiri okey!

Cepat!korek tabung!!

Yukkkkkk!!!!!


No comments:

Post a Comment