click it

Wednesday, December 15, 2010

de'Party 21!

Cehh..title nak de'Party bagai.
Bajet macam parti besar besaran lak macam kat hollywood tuh.
haha^^

Padahal biasa je.
Sambut kat rumah dengan orang tersayang.
Setiap tahun macam ni,tak pernah miss buat.
Kalau tak buat nanti merajuk macam budak budak,
tergolek golek mogok tak mahu makan selama setengah hari.--"

Rasa sangat gembira sebab ketika meraikan lanjutnya usia yang ke 21 ini
Orang orang yang tersayang masih berada di sisi.
Bersyukur padamu YA ALLAH.

Okey lets straight to the checkpoint!

Pagi tuh habeskan masa dengan halim di Mid.
Best sangat sangat!
Terharu halim buat suprise.
Sampai rasa nak marah.
At last sweet je.
Thank you sweetheart.

 aiipp!Suka wat muka camni eh!Biase dia!



Yang bestnya kali ni semua dah berpakat bagi hadiah sama kaler.
Taklah semua bagi hadiah.hehe

Betol tak cakap?
 Dorang ni perli haku hape.

Inilah antara mereka yang datang.
Macam ramai je kan bila sebut antara.
PAdahal dorang nih je datang.haha

Ketika kejadian berlaku.





Paham tak aku sayang kau orang?

Yeay!Tradisi suapan menyuap tersuap saban tahun diadakan!
i loike beri beri much!
Sayang abah dan mama selamanya=)

Seriosly have fun.
Memang majlis biasa sahaja.
Doa selamat dan nyanyian lagu negaraku.eh lagu hepi birthday.
Tapi lagi meriah kalau semua adik beradik berkumpul.
Macam dulu dulu.
Seronok sangat.
Tapi sekarang, ajoi dah belayar, kak ija dah kawen, akak kadang kadang busy.
So memang takde can lah nak kumpul reramai lagi.
Tapi haritu ajoi ade call sehari sebelum birthday,
Masa ni dia ada di perairan Selat Melaka,So dia sempat wish.
Sayu je.
Ajoi siap bagi birthday gift in advance,tiga pasang kasut^^
YEAY!Gembira sesaja.
Kak ija pon sama dia call je cakap nak hadiah apa,
nanti dia balik dia bagi.
Tak kesah sebenarnya hadiah tuh,
Yang penting kasih sayang antara kitorang tak pernah luntur even kitorang 
gaduh macam nak perang dunia keempat.
Ish rasa nak nangis pulek.

Tak mahu sedih sedih.
MAri sambung.

Okey part paling best!Bukak hadiah!
Weehuu!
Lets cekidaut!
Nampak tak bayi berbulu nih?
nilah halim bagi.
comel gila kot!

Dienya kezutan ni memang semart gila.Terkezut makk nokk.
Memang buat aku panas hati sebelum tahu ape dia nak buat masa ni.
time tuh dah nak balik kot,tengah cari parking.
Dahlah kaki melecet gila gila.Penat pusing cari parking.
Dia boleh lak cakap lupa tempat parking.
Rupa rupanya bukan lupa parking,
Dia lupa tempat dia sorokkan hadiah
Haha.Kelakar betol.
Bytheway sayang, i will keep this memory.
I Love You

Here got gift from Syera, Elyn and also my second mother, Mak Raja
Terima kasih semua untuk ini.
Aku hargai sangat sangat.
Ukurannya bukan pada hadiah,
Ia terletak pada hati.
Thanks sangat.I love u all.

Thanks to my bro,abg fitri sudi datang even berada dalam kesulitan.
Tenkiu abang..^^


Ni je tatapan untuk kau orang.
Kalau suka baguss..
Tak suke??
Voley Velahh..
Daa...


No comments:

Post a Comment