click it

Tuesday, January 25, 2011

Fasha Sandha Dah Putus Dengan Jejaka Heli?? auccch.

Korang baca tak apa aku baca kat paper metro semalam?
Muka depan beb.
Fasha Sandha yang gila banyak kontroversi tuh dah putus cinta...

Dengan siapa?
Kerat jari lah kalau kau orang tak tahu.

Mesti lah dengan jejai.
Bekas suami dramatis Nora Danish.



Seronok si fasha masa bagitahu pasal dia dok hangat bercinta dengan Jejai ni.
Siap berhelikopter lagi kau jumpa Fasha dekat tempat shooting.
Nak bagi tahu yang dia dah menang hati jejai.

Ada jugak tengok dekat Berita Awani kalau tak silap,
Dia ada cakap yang dia orang ni dah nak kahwin dah.
Tengah tunggu masa nak umum waktu je.

Tengah tunggu tungu..
Rupanya keluar berita dah putus.

Kalau aku malu siyot.

Takpelah Fasha..Sabar jelah.
Awakkan cantik,.ramai lagi businessman yang bukan takat ada1 helikopter,
lebih 10 heli pun kejar dekat awak.
hehe

Ini ada madah siket untuk awak

"Hidup Tidak Selalunya Indah,
Langit Tak Selalu cerah..
Malam bulan dan bebintang..
Itulah Lukisan Alam"


bai.

Saturday, January 22, 2011

OH! DSLR

Siapa yang tak suka DSLR ?
Orang ba wau dal wau ha je yang tak mahu DSLR nih tau.


Budak sekolah pun dah ada.
Takkan aku tak ada kot.
Aku pon ada DSLR arrr..
Pro dah kot sekarang.
TAk caye?
nak show off nih.
jop tengok.  




      

Haa... kan.
Orang suruh percaya tak mahu.
Ada macam gaya pro tak?
*sambil mengangkat kedua dua belah kening.




Tengah edit sikit.--'





 Semata mata nak hasil kan shoot yang bagus,
sampai cam tu sekali expresi muka aku.
Dasssat tak.hUH




Ce korang tengok yang ni.
Seorang yang pro memang sentiasa akan bermuka begini.


Haa..dah cukup meyakinkan korang tak untuk hire aku jadi korangnye photographerr?
Murah je. Boleh bincang harganya.
Apa apa leh PM aku.
Aku bagi harga baik punyee.*sambil tunjukkan ibu jari

teehee^^






Ok ok.
Sebelum aku kena shoot dengan senapang gajah.
BAik aku beritahu kebenarannya.
Ce tengok last gambar nih.

Yang dalam bulatan hitam tuh,
abang aku.
Nih DSLR dia.
hehe.
Saje je pinjam.
Tak mampu nak beli lagi.
Dia tengah syiok karok aku pun sebat lah kejap.hihi.

Pegang kamera pon tak betol,nak jadi pro kunun!
Haha.
Jangan marah!
Senyum sokmo!
Happy sunday u guyss!





 

Tuesday, January 4, 2011

Raja Sehari!

RAja Sehari?
Bukan orang kahwin tuh.
Nih ade sorang mamat nih aku angkat dia jadi King hari nih!
Sebab hari ni hari kejadian dia!

Long Live King!haha

Hari ni aku memang bercadang nak raikan birthday Halim nih.
Buat dekat Shangri La hotel.
Ada artis undangan lagi.
Khas untuk dia je.
Tapi ni plan akan datang lah.
Haha.

Hari ini,
Demi meraikan insan tersayang ni,
Aku drive ke gombak and pick up halim kat rumah dia!



Kucing nih dah kena paksa untuk bergambar.
Ce tengok muka dia tengah menyampah.
kurang asam kau!

Then bawak Halim pergi Times Square!
Nengok nih, hari ni aku jadi Supir dia!

Bukan senang nak tengok aku drive kalau keluar dengan dia.^^
 So hari ni sangat special!
After park terus pergi beli tiket and tengok muveee^^
Gulliver's Travels!
Not bad gak!
Tak boring pasal pelakon dia JAck Black!
Dia nih dah lah selamba.Mengekek Halim gelak.


Tak banyak sangat pun aktiviti boleh buat,
Pasal weekdays kan.
So pukul 5 dah kena chiaau.
Pasal jem kot petang orang balik kije.

TApi sebelum balik aku treat halim makan dekat Secret Recipe!


Dua dua order sama.
Tak sedap sangat lah kali ni.
Tahu order Tom yam Kung!

Then then...
ada...

Ice cream!
Asyik makan kek je kan.
So kita tukar!
And berjaya buat halim hampir kena heart attck!
tak tipu je.
Dia just terkejut je sebab tadi tak de pon order ais krim nih.
Tetibe je muncul.
Yes!berjaya!
^^

alolo comeynye dia tiup..
^^

Lepastuh ade lah adegan menyuap ais krim.
Takde gambar.
Hehe.

Yeay!Hadiah!
NAk tahu isinya??
Hanya JAuhari mengenal MAnikam.
Haha.

Okey.
Dah habes dah.

To Incik Abdul HAlim Bin Zainal Abidin,

Dengan bangganya saya nak umumkan anda dah berusia 22 Tahun!
Yeay!
Semoga dipanjangkan umur dan hidup dilimpahi Rahmat Allah.
Semoga di Sayangi oleh orang sekeliling dan sentiasa sihat serta berada di dalam Peliharaan Nya.
Semoga sentiasa sayang saya.teehee^^

I love u sweetheart!



 with love,

eikinH