click it

Saturday, January 22, 2011

OH! DSLR

Siapa yang tak suka DSLR ?
Orang ba wau dal wau ha je yang tak mahu DSLR nih tau.


Budak sekolah pun dah ada.
Takkan aku tak ada kot.
Aku pon ada DSLR arrr..
Pro dah kot sekarang.
TAk caye?
nak show off nih.
jop tengok.  




      

Haa... kan.
Orang suruh percaya tak mahu.
Ada macam gaya pro tak?
*sambil mengangkat kedua dua belah kening.




Tengah edit sikit.--'





 Semata mata nak hasil kan shoot yang bagus,
sampai cam tu sekali expresi muka aku.
Dasssat tak.hUH




Ce korang tengok yang ni.
Seorang yang pro memang sentiasa akan bermuka begini.


Haa..dah cukup meyakinkan korang tak untuk hire aku jadi korangnye photographerr?
Murah je. Boleh bincang harganya.
Apa apa leh PM aku.
Aku bagi harga baik punyee.*sambil tunjukkan ibu jari

teehee^^






Ok ok.
Sebelum aku kena shoot dengan senapang gajah.
BAik aku beritahu kebenarannya.
Ce tengok last gambar nih.

Yang dalam bulatan hitam tuh,
abang aku.
Nih DSLR dia.
hehe.
Saje je pinjam.
Tak mampu nak beli lagi.
Dia tengah syiok karok aku pun sebat lah kejap.hihi.

Pegang kamera pon tak betol,nak jadi pro kunun!
Haha.
Jangan marah!
Senyum sokmo!
Happy sunday u guyss!





 

6 comments:

  1. takpe..bila ko wat cmtu dia trigger sub-conscious mind ko utk achieve benda tu..good for you

    ReplyDelete
  2. selalu rembat kazen punya jeh. hehe xD

    ReplyDelete
  3. perh da pandai gune DSLR la yayank abg ni....
    hebat2...!!
    nanti kite beli satu ea syg...

    ReplyDelete
  4. hehehe... aku tertipu juga akhirnyaaa.. selamat aku bace pai abih.. hehe.. tp tape, tunggu byk duit, t beli yeeee

    ReplyDelete