click it

Tuesday, January 4, 2011

Raja Sehari!

RAja Sehari?
Bukan orang kahwin tuh.
Nih ade sorang mamat nih aku angkat dia jadi King hari nih!
Sebab hari ni hari kejadian dia!

Long Live King!haha

Hari ni aku memang bercadang nak raikan birthday Halim nih.
Buat dekat Shangri La hotel.
Ada artis undangan lagi.
Khas untuk dia je.
Tapi ni plan akan datang lah.
Haha.

Hari ini,
Demi meraikan insan tersayang ni,
Aku drive ke gombak and pick up halim kat rumah dia!



Kucing nih dah kena paksa untuk bergambar.
Ce tengok muka dia tengah menyampah.
kurang asam kau!

Then bawak Halim pergi Times Square!
Nengok nih, hari ni aku jadi Supir dia!

Bukan senang nak tengok aku drive kalau keluar dengan dia.^^
 So hari ni sangat special!
After park terus pergi beli tiket and tengok muveee^^
Gulliver's Travels!
Not bad gak!
Tak boring pasal pelakon dia JAck Black!
Dia nih dah lah selamba.Mengekek Halim gelak.


Tak banyak sangat pun aktiviti boleh buat,
Pasal weekdays kan.
So pukul 5 dah kena chiaau.
Pasal jem kot petang orang balik kije.

TApi sebelum balik aku treat halim makan dekat Secret Recipe!


Dua dua order sama.
Tak sedap sangat lah kali ni.
Tahu order Tom yam Kung!

Then then...
ada...

Ice cream!
Asyik makan kek je kan.
So kita tukar!
And berjaya buat halim hampir kena heart attck!
tak tipu je.
Dia just terkejut je sebab tadi tak de pon order ais krim nih.
Tetibe je muncul.
Yes!berjaya!
^^

alolo comeynye dia tiup..
^^

Lepastuh ade lah adegan menyuap ais krim.
Takde gambar.
Hehe.

Yeay!Hadiah!
NAk tahu isinya??
Hanya JAuhari mengenal MAnikam.
Haha.

Okey.
Dah habes dah.

To Incik Abdul HAlim Bin Zainal Abidin,

Dengan bangganya saya nak umumkan anda dah berusia 22 Tahun!
Yeay!
Semoga dipanjangkan umur dan hidup dilimpahi Rahmat Allah.
Semoga di Sayangi oleh orang sekeliling dan sentiasa sihat serta berada di dalam Peliharaan Nya.
Semoga sentiasa sayang saya.teehee^^

I love u sweetheart!



 with love,

eikinH

 

3 comments:

  1. thanx so2 much my darling angle.....
    hehee...best sgt2 hari ni sayang,...
    love u damn2 much beby.....
    thanx 4 the treat n for the special present....

    ReplyDelete
  2. shomel laah kamoo berdua..! ^^

    ReplyDelete
  3. kami berdua mmg comel...tambah lg yg lelaki kacak..
    si gadis pula jelita...
    hahaha...
    jgn jeles beb...

    ReplyDelete