click it

Sunday, February 6, 2011

Kerindu rinduan.






Motif title kerindu rinduan??

Ahahaha.
Saje je.
Kali ni nak cerita pasal kawan baik.
Sebenarnya ada jugaklah motif buh title kerindu rinduan ni,
pasal aku dengan kawan baik aku nih memang susahlah nak jumpa even
satu daerah and satu negeri. ^^
Jadi masa cuti CNY nihlah kitorang habiskan masa bersama.
Takdelah habiskan masa sangat,adalah tinggal sikit untuk diri sendiri.hehe

Aku ada 3 orAng kawan baik.
SyeraSyazleen,  dengan Zyra!
 *colour pada nama adalah berdasarkan fav colour dorang.

Kawan since sekolah menengah.
Macam macam kita orang dah going thru.
Bergaduh,masam muka, baik balik, pergi holiday sama sama,
shopping,wayang, karaoke, lepak mc'd  is the most thing that we r do!

Haha. Bukan kita orang tak mahu lepak dekat mamak,
tapi kitorang susah siket nak ada privacy dekat situh.
Tu pasal dok lepak McD.
Kadang kadang tuh beli coke medium je and then share 4 orang then refill balik!
Kat mamak tak voleh refill!hee.
McD yang selalu kita orang tuju dekat Andalas!
Dekat tingkat atas.Pasal dekat situ tak ramai orang,
So boleh gelak macam gila dekat atas tuh tanpa segan silu.
hee^^



Tiga empat hari ni, kitorang ada banyak buat aktiviti bersama termasuklah
Menghabiskan duit di Times Square,
Menjalani sesi menguruskan badan di TAman RAkyat dan Court badminton.^^
Best kan kan?



So aku nak hidangkan siket gambar untuk ratapan umum. Ratapan ke tatapan eh? --"


Tunggu order elyn sampai.
Lambatnya!


Love to sharing thought.
^^




Muka elyn lapar ke muka lapar elyn?
lol


Ni pakai front camera je.
Low quality gila!
Time nih tengah jam pasal jalan kat KL banyak tutup
Untuk Le'Tour d'LAngkawi.
So we enjoy the jam!



Kita orang sweet kan?
dah tahu dah korang nak cakap camtuh.
haha perasan gila!



Hari yang berikutnya Elyn dah kena balik kampung dia kat Kelantan,
and the same time Zyra pulak baru balik dari Kolej dia kat Sg,Buloh,
So Elyn dengan Zyra tak dapatlah jumpa,
and masa tahun baru cina aku lak kena kerja.
So petang balik kerja aku terus jumpa dak Syera and Zyra untuk
aktiviti kuruskan badan.hehe


Gambar keriangan ni aku MMS kat Elyn yang tengah ontheway
balik kelantan. 
Haha gila dia panas hati.
Sorry elyn!
^^



Perlu ke buat hidung kembang gini?
lol



Finally on the last day,that is today,
Aku still lagi kena kerja.
Nak di jadikan cerita,
Henset aku tinggal dekat rumah.
Dua dua sekali, So memang macam cacing kena matahari lah aku,
tak voleh duduk diam bila henset tiada disisi.
Sementelah itu, cehhh nak guna ayat sementelah je..haha.
Time kerja nih aku curik curik tengok facebook,
tetibe je nampak elyn post dekat wall aku cakap dia nak jumpa zyra.
So apelagi,Mintaklah bantuan kecemasan dari dia untuk ambikkan henset kat rumah aku
Then fly pergi tempat kerja aku.
Haha dasat kan main mintak je.
Nasib aku baik, tu pun lepas bodek bodek dia.
haha.
Elyn sanggup amik henset aku kat rumah aku kat klang and hantar dekat office 
aku kat Bandar Sunway.Terharu T_T
Then bila jumpa je elyn time break, ingat dia dengan Zyra je,
tapi Syera pon ade sekali. Seronok sangat bila semua ada!Cukup Corum!hehe


Secara tak sengaja terhasillah gambar ni yang di bantu oleh En Alim Chlesea yang
datang melawat aku tengahari. 

Fantastic Four!
^^

Gembira sangat atlast dapat kumpul empat empat sama sama.

So girls thank you for your time!
Aku hargai sangat sangat!
Selamat berkampus semula korang!
Sayang kau orang!






1 comment: