click it

Saturday, June 4, 2011

Kerana Alisha!

Assalamualaikum..

Most kawan kawan aku dekat facebook pelik gambar profile FB aku dah berubah.

Hoh? Dah berubahh???

Yup!
Ini adalah kerana Alisha Mia Zaraa..

Sesungguhnya aku sangat jatuh hati bila Alisha senyum.
Haha
Sumpah comel!!

Comel kan dia??

Sebab tuh lah aku mintak izin mak dia nak copy gambar si Alisha ni jadi gambar profil FB!!
Yeay!!
Over kan. Mak cik mak cik dia, Syera and Hazyra pun tak kepo macam aku.

Jangan marah okay.

And I also believe that Alisha will smile when I visit her.
Entah apa sebab dia nak senyum pun aku tatau.

Haha.

Okay, Have a wonderful weekend you alls!

No comments:

Post a Comment