click it

Saturday, September 10, 2011

Blurr

Semenjak dua menjak ni aku tak tahu dah nak update ape kat blog.
Bukan tak ada access, ade je.
Kemudahan pun banyak, unlimited internet lagi,
tapi tulah kemalasan nak berfikir secara kreatif dan kritis buatkan aku tak terlogin ke blog kecintaan aku ni.

Blurr tahu tak otak aku ni
Dengan kerja shiftnye dan tak ada masa untuk membaca.
Tu pasal aku tak ada idea langsung nak update.
Teringin lah jugak nak buat tutorial pakai shawl ala ala hana tajima tuh, tapi memang tak lah jawabnye kalau malas tu dah dapat pangkat dewa.

Sekarang ni pun tengah blurr gila. Tu pasal dah tanak tulis lagi dah. Bai.
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments:

Post a Comment