click it

Thursday, September 29, 2011

Its About HOME!

Hari ni aku takkan lupa. Memang terbaik pergi sebab pertama kalinya memakai baju pakai tidur pergi kerja.
Memang style gila! Haha.

Ni gara gara product Maxis terbaru 'HOME'. So management nak kitorang pakai baju dekat "HOME" sempena pelancaran tadi pagi. Konklusinya produk baru ni pasal kelajuan internet tahap gaban nye. Sampai 30mbps. So kalau korang nak tahu lebih lanjut boleh pergi usha maxis website eh. ^.^

Sambung balik pasal pakai baju tidur tadi.
Macam macam gaya member kerja aku.
Ada yang bawak bantal busuk, teddy bear, pakai kaib pelikat dengan baju pagoda macam macam lagi lah. Comel gila kott.
Lepastuh ada yang pakai baju berkebun lah, memasak lahh,
Manager aku pun sempoi gila join.
Semua tak formal hari ni. Memang best gila. Hahahah.

Lepastuh nak pergi makan menapak dekat Signature KLCC pakai baju kaftan or senang cakap baju kelawar and pakai selipar bulu bulu. Hihihi.
Selamba badak je.

Bytheway nak selitkan sikit gambar pagi tadi. Cheers

Gambar yg pakai baju kurung tuh masa nak balik.
Takkan lah nak pakai baju tidur naik moto kan. Hahahh

1 comment:

  1. hahahaha....mmg sempoi lahh kin! :D
    masing2 mcm dekat rumah jee..hahah..

    ReplyDelete