click it

Saturday, January 21, 2012

Jadi Bodoh Semata Kejar Cinta

Agak panjang title aku.

Sebenarnya tengah sedih.
Taknak kacau member tengah tidur.
Jadi terluah dekat blog.
There's no such thing 'TER'
Melainkan i'm with full intention to write tonight.

Memanglah aku rasa aku bodoh sangat.
Bodoh pasal diperbodohkan orang lain.

Ye aku ni senang sangat percaya cakap orang.
Mana taknya orang tipu aku hidup hidup depan mata for 2 years pun aku still lagi tak boleh detect.
Kawan baik aku pun cakap aku bodoh bila buat keputusan tentang cinta.
Oh Allah, kenapalah kau bagi hati aku batu sangat sampai cakap orang sekeliling pun aku tak dengar just because of one love.

Banyak nye dugaan.
Bukan senang nak maintain kan sesuatu hubungan tuh.
Kalau dulu memula yeee semua sweet nak mampos.
Sekarang salah sikit kalau boleh nak pukul if law dekat malaysia ni cakap pukul anak dara orang tak salah.#not serious.
I meant garang sangat lah.
No If i'm doing wrong just tell me nicely, i can change for you.
That is what we practise before kan sayang.
Now what happen? Difficult for you to keep more patient and talk nicely to me.
Asyik sembur je pun tak elok kan.
Kata nak kahwin?

Sedih bila dilayan macam ni.
Teringat kawan baik pernah cakap ni baru 2 tahun belum lagi 4 5 tahun.
Most probably kau akan jadi mak turut dan sweet sweet talk tu dah kurang or its more worst bila tak ada langsung. Damn
So bad. She said based on her experienced. Takut kan macam ni.
Belum kawen lagi. Sobs sobs T_T

Dekat hidung aku ni dah ada cangkuk.
Tinggal buh tali je. Perfect dah.
Boleh jadi geng lembu kena cucuk hidung #mintakjauh

Gud nite korang.

No comments:

Post a Comment