click it

Saturday, January 7, 2012

Lemak lah.

Assalamualaikum(Tegas)

Dah tak tahan dah ni sebenarnya.
Geram sesangat. Tak tahu nak buat macam mana.

Geram dekat siapa tahu?
Dekat diri sendiri.Dah makin demok.
Stress punya pasal.
Tengok coklat je.
Zasss. Ambik tanpa berperasaan.
Then pergi Auntie Anne beli yang combo hotdog dengan cheese tuh sekali dengan lemonade.
Kononnya lemonade tuh boleh kikis lemak dari cheese dekat hotdog tadi.
Memang taklah der.

Sejak kerja dekat KLCC ni,
kerja aku mnegunyah.
Dahlah makan dekat sini mahal mahal.
Kalau ada murah pun,
tu haa nasi kandar kat Signature Level 2,, ayam+ sayur RM 4.80 je
Tapi nasi kandar lah. Mamak kasi kuah campur. haa jangan lupa pappadom.
Memang nalla.
Murah pulak tuh kan.
Tapiiii tengoklah at last nanti. Berkepuk kepuk lemak naik.
Uang si halim pulak tadde kerja lain suruh aku makan nasik je.
kang kalau tak makan boleh jadik gaduh pulak.

Aku nak excercise. Tapi malas.
Halim ada jugak ajak main badminton.
Tapi jarang boleh pergi.
Dengan syera pun ada, tapi kadang kadang je.
Susahnya lahh kalau orang dah malas ni kan.

I miss my old figure.
Time memula masuk kolej.
COmey je. ahaks.

No comments:

Post a Comment