click it

Saturday, October 20, 2012

Weird Expression

Assalamualaikum.

Aku ni patut kena buat assignment.
Tapi otak aku ni tetiba jadi tepu pulak.
Tambah lagi baru je tengok Piala Malaysia and seperti biasa
Kelate Mene lagi.huhu
Banyak komen aku tengok kat Fb and twitter pasal kemenangan kelantan ni.
Kata referee makan suap lah.
Memang lah dia makan suap takkan sodok pulak kan.okay tak kelaka kan. tahu dah. haha
Ada yang kata takut Shah Alam kena bakar lah kalau diorang kalah.
Hihi yang ni aku tak berani nak komen sangat sebab diorang punya semangat memang agak 
Over siket. 
Tapi tak pelah, aku redha yang Selangor tak dapat masuk final. Eh tetibe kan --"

Walaubagaimanapun."kemain over kan tatabahasa aku" aku puji permainan diorang tadi.
Memang mantap.
At last mata 3 untuk Kelantan dan 2 mata untuk ATM.
Congratulations to both of the team!

So dengan tak ada kena mengenanya aku nak upload gambar ni.
Hahha. k gud nite peeps!