click it

Monday, February 11, 2013

Karya hebat

Aku suka photography yang cantik cantik.
Yelah siapa suka gambar tak menarik kan.
Mesti yang cantik cantik jadi pilihan.

Banyak sangat event nowdays yang memerlukan jurugambar @ photographer.
Kenduri kahwin mestilah kan kena ada.
Tunang pun adaa, majlis merisik yang sarung cincin tu pun nak pakai photographer. Gempak kan. Cukur jambul khatam quran pre wed lah pre tunang lah haha banyak gila.Semua nak pakai photographer to makesure semua detik dia abadikan. cehhh ayat..

Tapi dalam banyak banyak photographer, i do like few of them yang memang gempak tampilkan hasil kerja.
Yang sememangnya aku tak fikir 10 20 kali kalau nak hire diorang  sebab harga meletop habes.Dah Karya pun mantap kan.
Haha sekarang mungkin tak, lain kali ada rezki lebih mungkin akan dipertimbangkan. Hihi :)

p/s: Dorang tak baya pun dekat ai k nak promote ni. Ai just suka suka update pasal i do love their pictures :D

My top list as below:



Aku ni bukan jenis pandai teliti gambar. Sebab tu aku amik gambar memang syok sendiri. Haha kadang kadang kena kutuk ngan member pasal gambar langsung xde seni. Hewhew.
Tapi saiful nang punya gambar ni macam ada cerita. Cantik sangat. Baru baru ni tengok gambar pre wed liyana Jasmay yang sensasi habes tu, memang perfect dianya edit. Lebih lebih aku tak reti cerita kau orang tengok lah sendiri hasil kerja dia klik> .Saiful Nang


Next on my top list is ministry moment
Siapa ingat masa wedding Ally iskandar dan Farah Lee.
Cantik kan gambar gambar dorang.

Sweet tak? nampak originality kan. 

Naah another work from Ministry Moment crew > Syafiq Azahari.
He's friend of mine. Talented kan dia.


Or more pictures may view: Ministry Moment

Another artwork yang aku suka adalah The Kliker.
Yang paling memorable wedding Irma Hasmie dan Redza Shah.

Naah tengok nii






Haa suka tak. Okay nak simpan duit banyak banyak nak hire dorang jadi photographer untuk my wedding.
Wahh kerlass kau kannn. Calon pun tak ada . Berangan sangattt.

:D

No comments:

Post a Comment